X
X

Sizlere Daha İyi Hizmet için Çalışıyoruz.

KaleTasarım 

 

     Bilindiği Gibi kısa süre önce web sitemizi yeniledik. Bu Konudaki geliştirme çalışmalarımız tabii ki durmadı. Her zaman çalışmaya devam ediyoruz. Kaletasarım Size En iyi Kaliteyi En Uygun Fiyatlar ile vermenin çabasındadır. 

    Artık Websitemizde ürünlerimizi Kredi Kartınız ile 12 Taksit imkanı ile alabilirsiniz. Sizlere sunduğumuz yazılımlarımızda 2 aylık bir ürün ekleme sistemi oluşturuldu. Siz bunu isterseniz 6 veya 12 ay'a kadar çıkarabilirsiniz. 2 ay içinde istediğiniz bütün ürünler Görselleri ve Açıklamaları sizler tarafından sağlanmak kaydı ile bizler tarafından eklenecektir. 6 aylık Platin Destek için 50 TL, 12 aylık GOLD destek için ise 125 TL ödemeniz gerekmektedir. Bu gereksinimlerimizi ürününüzü satın alırken seçebilirsiniz.

   Ürünlerinizin siparişini verirken sizlerden Firmanızın logosu istenilmektedir. Bu logoyu yüklemeniz ve hostinginiz var ise bilgilerinizi tam ve eksiksiz girmeniz işlemlerinizin hızlandırılmasını sağlayacaktır.

  Kurulum e-posta ayarları tarafımızdan ÜCRETSİZ yapılarak sizlere teslim edilmektedir. Fiyatlarımıza DOMAİN, HOSTİNG ve KDV Dahil Değildir.

  Saygılarımızla 

  KaleTasarım

 


Top